Close

Bazeni Twin Pro

Twin Pro Linija

Struktura iBlue bazena iz linije Twin Pro  proizvedena je od samonosivim montažnih panela od nehrđajućeg čelika znatne debljine ojačane sa uzdužnim rebrima. Paneli su izrađeni od prvog kvalitetnog čelika, koji je pokriven debelim zaštitnim slojem izrađen od cinka i, štoviše, paneli su pokriveni s obje strane s posebnim plastičnim premazom koji u potpunosti eliminira svaku opasnost od korozije.

Sve Twin Pro modele bazena smo u mogućnosti ponuditi i odraditi:

  • varijanta bazena sa skimerima ili preljevnim kanalom
  • obložene folijom, mozaikom ili klasičnom keramikom
  • automatsku filtraciju
  • dodatna oprema

Konstrukcija bazena

Filter sustavi. Filter sustavi Twin linije Pro proizvoda temelje se na uporabi pješčanih filtara, sastavljen u prethodno ispitan tehničkih sredstava i razvija na takav način da se stavi u poseban i pod zemljom, u blizini bazena, izbjegavajući na taj način težak građevinski radovi.

Unutarnja podstava. I.Blue Twin Pro linija proizvoda nudi dva različita rješenja za unutrašnje obloge od bazena: PVC membrana s znatne debljine, armiranog, zavarena na mjestu i tretirani od UV-zračenja i kemijskih proizvoda. Alternativno, unutarnja podstava može biti napravljen od prethodno zavarivanjem PVC vinil brod kako bi se prilagodio na oblik bazena.

Modeli bazena iz linije Twin Pro

modeli bazena linija Twin Pro

Dimenzije bazena – Potpuna Sloboda Izbora

Neograničene mogućnosti oblika, dubine i dimenzije bazena. Naručite bazen baš po Vašom želji!

modeli_bazena_i_dimenzije

Naše jamstvo

Apsolutna pouzdanost Twin Pro tehnologija garantira dugotrajnu postojanost bazena, izgradnju zajamčeno i.Blue za 30 godina.